Alla surdegsbröd är handgjorda efter egna recept,
jästfria, och stenugnsbakade med kärlek.
Kolla gärna i beställformuläret för det aktuella sortimentet.
Husets
Bageriets originalbröd. Karakteristiskt bröd med en distinkt smak. En blandning av vete, ekologisk dinkel, ekologiskt råg & korn. Mustigt och matigt bröd med krispig skorpa. "Verkligen en god mjölblandning" enligt Gunnar.
Dinkel
Mjuk och nötig i smak. Bra allround bröd som passar till det mesta. Med vete & ekologisk dinkel.
Råg
Saftigt, milt syrligt bröd med den karakteristika mörka smaken av råg. Med vete & ekologisk råg.
Havre
Mjukt, saftigt och barnvänligt bröd med en mild söt underton av havre.
Emmer
Ljust dock fullkorn blandning av vete & Emmer, med en lätt bitter eftersmak. Emmer är ett omodifierat odlat ekologiskt kulturspannmål.
Otroligt smakrikt, lite mer kompakt bröd på vete & ekologiskt, stenmalet Grahamsmjöl, proppfull lättrostade pumpa-, solros- & linfrön & lite kallpressad rapsolja.
En storfavorit bland gourmeter. Ett ljust bröd på Lantvete, fyllt med rostade valnötter och torkade fikon i bitar & lite kallpressad rapsolja.
Ett formbakat, barnvänligt vetebröd med den nötiga smaken av rostade vallmofrön & lite kallpressad rapsolja.
Rosmarin och aprikos erbjuder en smakrik utmaning på bordet. Ett saftigt vitt bröd för finsmakarna.
Det är svårt att sluta äta detta bröd. Kombinationen av rosmarin, rostad svartpeppar och olivolja erbjuder en oöverträffad lyx.
Kommer snart:
Svedjeråg
Ölandsvete